NL
FR
EN
DE

Gastenboek

 

 Waanzinnig


Beste mannen van Voicemale, Wat een waanzinnig optreden gister in Drachten. Jullie zijn zó goed en stralen zo'n enthousiasme uit.GEWELDIG!


Astrid


Tot snel hoop ik


Hoi V.M. Kanjers, Ben benieuwd wat voor pareltjes er volgende week voorbij komen !!! Groeten uit ZWedeN,


Margreet uit Ede


Overasselt


Vanavond weer super genoten van jullie show en helemaal blij dat jullie (speciaal voor ons ) het nummer "Run" hebben gezongen,kippevel... Nogmaals hartelijk dank hiervoor! We kijken weer uit naar een volgende show (Drachten is helaas te ver voor ons ..) Hopelijk tot snel weer... Groetjes en een fijne zomer vast!


Sylvia en Robin Treffers uit Brabant


Geweldig optreden in Reusel


Het optreden in Reusel was "Kei"-geweldig. We hebben er van genoten. Hopelijk komen jullie weer snel terug voor een optreden hier in de buurt, dan komen we zeker terug


M. van Rooij


Proficiat


Jaen-Pierre, proficiat met je v(i)erjaardag


Marijke


Hoera.


Eindelijk! Happy Birthday Jean-Pierre!


Tamara


de Muze


Genoten van jullie Pop Up in Meise. Onze 'award' van de avond gaat naar Harald: de songs van Dalida en Urban Trad waren ge-wèl-dig. Tot ziens!


Jan & Leentje


Dhr


Gisteren in Meise een fantastische avond beleefd. Spijtig dat jullie maar tweemaal in België op treden. (Scherpenheuvel en Meise) Kunnen jullie mij een mailtje sturen wanneer jullie volgend seizoen weer in België zijn. Kom zeker weer met onze vrienden naar jullie show kijken en luisteren. Hartelijk dank, Raymond Van der hoeven r.vanderhoeven@skynet.be


Raymond Van der Hoeven


Super genoten!


We hebben super genoten van jullie show in Heerlen, het was echt wauw! Dit was onze eerste kennismaking met jullie, maar beslist niet de laatste... Dank jullie wel!


Marijke


keuzestressssss


Lieve mannen, ik kan echt niet vijf nummers kiezen, ik vind ze bijna allemaal mooi,ik stuur wel iedere keer als ik ga een nieuw lijstje door , oké ? Tot snel!


Anneke


voicemale group photo
ONS BOEKEN