NL
FR
EN
DE

Gastenboek

 

 Radio Spotje


Beste Mensen van Vocemale, Mijn naam is Maarten Mudde en ben medewerker bij Polderpopradio. Sinds een aantal weken zijn wij via het internet te beluisteren. (https://polderpopradio.jouwweb.nl/) Wij besteden 24 uur per dag aandacht aan Nederlandse artiesten en de beste oldies. De decembermaand is weer van start gegaan en nu hebben wij het idee om een aantal Nederlandse artiesten te benaderen met de vraag of zij het leuk vinden om een spotje te maken waar de artiest zijn of haar wensen (voor familie, fans of wie dan ook) voor de Kerst en 2019 uitspreekt. Deze wens kan uiteraard door een single van de desbetreffende artiest gevolgd worden. Nu is mijn vraag of jij hier jouw medewerking aan zou willen/kunnen verlenen en de mogelijkheid hebt om een spotje op te nemen. Voor het eventuele nummer is de keus aan jou en de vraag is dan ook om deze zelf er achter te plakken. Het totale bestand kan naar m.mudde35@gmail.com gestuurd worden. Met vriendelijke groet, Maarten Mudde


Maaarten Mudde


Therese Anoskey


Message see bellow


Margreet uit Ede


Therase Anosky


Hello Therase Anosky, Long Beach, Mississippi, USA You better hurry to Europe, Voice-Male have just started their FINlAL TOUR called Exit. Regards from Ede (Holland)


Margreet uit Ede


When will you tour the United States of America?


I buy your CDs for my friends but they want to see you in person. So do I.


Theresa Anoskey, Long Beach, Mississippi, USA


Tourlijst?


Beste mannen.... wanneer komt de (Nederlandse) tourlijst van EXIT op jullie site? Wil jullie graag nog gaan zien; nu het nog kan! Ik hoop dat-ie er snel op komt, dan kan ik gaan boeken. :-) Groetjes van Madelief uit Nederland


Madelief


Afscheid?


Ik dacht vandaag: "Laat ik eens kijken hoe het met Voice Male gaat:, het is al even geleden dat ik naar jullie ben geweest, maar de muziek draai ik nog regelmatig. En dan zie ik ineens "Exit"... Nog net op tijd op dit mee te maken. Ik heb vele uren geluk beleefd met het luisteren naar jullie, in Amersfoort op de 1e rij genoten van jullie. Nog 1 seizoen knallen.Ik kom zeker... Bedankt mannen !!!!


Ingrid Lucardie


Exit


Kamer 11 werd Voice male. Het koor werden 6 mannen met een speciaal talent. Fan van het eerste uur, al ruim 25 jaar. Maar helaas, we worden allemaal wat ouder en dingen veranderen. Goed gedaan mannen en we kijken uit naar die laatste show! Bis, bis , bis! (oud,maar nog niet doof - ge moet ni zo roepen he in da filmke. ;) ) Tot in het najaar .


Veerle Begas - Lauwers


einde


het is een heel kort bericht namelijk: komt er ook een afscheids-cd????


fam van geel


einde


het is een heel kort bericht namelijk: komt er ook een afscheids-cd????


fam van geel


Afscheid?! :-(


Jeetje, mannen! Zit ik nietsvermoedend even te neuzen op YouTube, hoor ik opeens dat jullie er de brui aan gaan geven! :-( Dat is schrikken!! En VERSCHRIKKELIJK JAMMER!!! Ik volg jullie al vanaf jullie eerste concert in Nederland, en dat had ik nog wel járen willen doen!! Maar ja, all GOOD things must come to an end, jammer genoeg, maar ik ga jullie zéker nog zien, voordat jullie je Voice-male microfoons aan de wilgen gaan hangen!! Succes met de voorbereiding van jullie afscheidstournee, en tot ziens!


Anja Gerritsen


voicemale group photo
ONS BOEKEN